Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Компот із слив
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 15:34
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Гранат - залог успешных родов
Экстази против рака
Японец придумал нетающее мороженое
Послепраздничная диета


Компот із слив


Сливи можна консервувати цілими або половинками. Для консервування відбирають свіжі, щільні, непошкоджені плоди, відривають плодоніжки, миють у холодній воді і дають їй стекти. Якщо сливи консервують половинками, то їх розрізають по борозенці й видаляють кісточку. Щоб сливи не розварились, їх у марлевому мішечку або друшляку занурюють у киплячу воду на 0,5 хв, після чого охолоджують холодною водою

Підготовлені сливи половинками або цілими плодами укладають у банку і заливають гарячим цукровим сиропом. Кількість і співвідношення плодів і сиропу в банці, а також концентрація сиропу такі самі, як і при консервуванні абрикосів.

Залиті сиропом банки накривають прошпареними кришками і стерилізують у киплячій воді: місткістю 0,5 л — 10 хв, 1,0 л — 12 хв, 3,0 л — 20 хв.

Після стерилізації банок негайно закатують і охолоджують.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: слива




Категория: Заготовки | Добавлено 26.08.2015
Просмотров: 539 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Компот із слив"

Компот

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика