Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Сливи мариновані
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 21:10
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Пивная диета по-намибийски
Как насладиться шашлыком в компании, да чтобы здоровье не подвело
Шоколад и йогурт помогают бороться с бессонницей
За год средний украинец съедает 2,5 кг мороженого


Сливи мариновані


Сливи сортують, обривають плодоніжки і миють у проточній воді. Щоб сливи під час стерилізації не розварювались, їх попередньо бланшують у гарячій воді при температурі 85 °С 2—3 хв і потім швидко охолоджують.

На дно банки місткістю 1 л кладуть 4—5 шт. гвоздики, 0,5—0,7 г кориці, потім щільно укладають підготовлені плоди і все заливають гарячою маринадною заливкою.

Для приготування заливки на 10 банок місткістю 1 л кожна потрібно, г: води —2500, цукру — 1000—1100, 6 %-ного оцту — 450—500.

Наповнені банки накривають лакованими кришками і стерилізують при температурі 90 °С: місткістю 0,5 л—15 хв, 1,0 л—17—20 хв, 3,0— 30—35 хв.

Після стерилізації банки негайно закатують і охолоджують.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: слива




Категория: Заготовки | Добавлено 29.08.2015
Просмотров: 550 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Сливи мариновані"

Сливи

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика