Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Перець солодкий, фарширований овочами, у заливці
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 10:29
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Ученые рекомендуют умственно работать не более 25 часов в неделю
Выводы исследователей, касающиеся употребления в пищу красного мяса
Ученый развенчал многие мифы о диетах
Ожирение заразно?


Перець солодкий, фарширований овочами, у заливці


Потрібні продукти: перець салатний, морква, біле коріння, цибуля, сіль, цукор, зелень, оцет.

Перець солодкий миють у проточній воді, видаляють плодоніжку з насінником. Для надання плодам перцю еластичності їх бланшують у киплячій воді протягом 3—5 хв, але можна і не бланшувати.

Моркву і біле коріння обрізують, чистять, добре миють і нарізають соломкою завтовшки 0,7 і завдовжки 3—4 см. Цибулю обчищають і нарізають пластинками завтовшки не більше 0,5 см. Зелень миють, сортують і дрібно нарізають.

В алюмінієву посудину або глибоку сковорідку наливають соняшникову олію і підігрівають її до температури 150—160 °С, потім в неї кладуть підготовлені овочі і обсмажують їх до розм'якшення, а цибулю і біле коріння—до золотистого кольору і м'якої консистенції.

Обсмажені овочі відповідно до рецептури змішують із зеленню, сіллю. Фаршем начиняють підготовлені плоди перцю.

Заливку готують так. Цукор і сіль розчиняють у теплій воді, кип'ятять 5 хв, додають оцет і кип'ятять ще 5 хв.

Для приготування заливкл на 10 банок консервів місткістю 0,5 л треба, г: солі — 40, цукру — 120; оцту 6 %-ного — 350; води—1,5 л.

В банку місткістю 0,5 л укладають 300—350 г фаршированих плодів перцю і 200—250 г заливки. Стерилізують консерви в банках місткістю 0,5 л при температурі 100 °С протягом 50 хв і 1,0 л —70 хв.

Витрата продуктів для приготування фаршу на 10 банок консервів місткістю 0,5 л, г: морква обсмажена—1500; біле коріння обсмажене— 150; цибуля обсмажена — 200; зелень — 40; сіль — 40.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Болгарский перец




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 576 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Перець солодкий, фарширований овочами, у заливці"

Перець

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика