Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ЮШКА ДОМАШНЯ З НИРКАМИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 23:39
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск

Смертельный коктейль: алкоголь и лекарства
Диетологи рекомендуют соблюдать лимонную диету
Шесть мифов о здоровом образе жизни
Борьба с излишними килограммами перед Новым годом


ЮШКА ДОМАШНЯ З НИРКАМИ


Нирки промивають, ошпарюють окропом, заливають свіжою холодною водою і варять до готовності. Зварені нирки нарізують шматочками, а бульйон проціджують.

Гриби промивають, варять і теж нарізують шматочками. Грибний відвар і бульйон від нирок зливають в одну каструлю, додають нарізані нирки і гриби, посічені і злегка обсмажені моркву і ріпчасту цибулю, нарізані кубиками картоплю і капусту, солоні огірки, злегка підсмажене борошно.

Все разом варять З0 хвилин, додають перець, сіль і доводять до готовності. Не доводячи до кипіння, юшку заправляють сметаною, змішаною з сирими жовтками.

На 600 г нирок — 50 г сушених грибів, 500 г картоплі, 200 г капусти, 1 корінь моркви, 1 цибулину, 2 солоних огірки, І склянку сметани, 1 яєчний жовток, 2 ст. ложки вершкового масла, 2 ст. ложки пшеничного борошна, 8 склянок суміші грибного і ниркового відварів, 2 горошини чорного перцю.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: юшка




Категория: Первые блюда | Добавлено 01.10.2014
Просмотров: 617 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ЮШКА ДОМАШНЯ З НИРКАМИ"

ЮШКА

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика