Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ЮШКА КИЇВСЬКА
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:40
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск

Парадокс ожирения: люди с избыточным весом живут дольше
Кофе против старческого маразма
Соевая паста - универсальное средство от рака
Вы не пробовали черных людей?


ЮШКА КИЇВСЬКА


Промиті і подрібнені телячі та волові кістки і курку кладуть в каструлю, заливають холодною водою і варять до готовності курки.

Зварену курку виймають з відвару і відокремлюють м'ясо від кісток. Курячі кістки варять разом з телячими чи воловими ще 2—3 години, потім бульйон проціджують.

До вареного курячого м'яса додають сиру телятину і яловичину, шинку, моркву, петрушку, селеру і все разом двічі пропускають через м'ясорубку з густою решіткою. Одержану масу підсмажують на маслі, додають розмочену в бульйоні булку, добре перемішують, знову пропускають через м'ясорубку, розводять готовим бульйоном, солять, кладуть чорний і запашний перець, варять до готовності, заправляють сметаною, змішаною з сирими жовтками і вершковим маслом. Подаючи на стіл, юшку посипають зеленню петрушки.

На 200 г курки — 200 г телятини, 50 г шинки, 150 г яловичини, 100 г булки, 0,5 склянки сметани, 2 жовтки, по 1 кореню моркви і петрушки, 0,5 кореня селери, 1 цибулину, по 2 горошини запашного і чорного перцю.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: юшка




Категория: Первые блюда | Добавлено 01.10.2014
Просмотров: 576 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ЮШКА КИЇВСЬКА"

ЮШКА

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика