Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Короп тушкований з цибулею
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:46
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Ученые рассказали о панацее от сердечно-сосудистых заболеваний
Что необходимо знать, чтобы дольше прожить
Нервные нагрузки могут привести к ожирению
Лекарства для снижения холестерина провоцируют развитие диабета


Короп тушкований з цибулею


Обчищений від луски короп потрошать, добре промивають, відрубують голову, розрізують вздовж хребта на 2 частини, нарізують порціями, солять, посипають меленим чорним перцем, обкачують у борошні і смажать на олії. Цибулю злегка обсмажують на олії. Половину її кладуть у сотейник або каструлю, додають гвоздику, лавровий лист, запашний і чорний перець, оцет і цукор. На ці продукти укладають смажену рибу, зверху посипають рештою смаженої цибулі, заливають бульйоном, приготовленим з голови і плавців коропа, і тушкують до готовності. Короп подають з смаженою на маслі картоплею; поливають соком з цибулею, в якому він тушкувався, і посипають дрібно посіченою зеленню петрушки.

На 1 кг коропа — 3 ст. ложки оліі, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 2 ст. ложки оцту, 1 ст. ложку цукру, по 2 горошини чорного і запашного перцю, 3 гвоздики, 600 г ріпчастої цибулі, 1 кг картоплі, 2 ст. ложки вершкового масла (для смаження картоплі), 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: карп




Категория: Вторые блюда | Добавлено 30.09.2014
Просмотров: 742 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Короп тушкований з цибулею"

Короп

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика