Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. КОРОП У КИСЛО-СОЛОДКІЙ ПІДЛИВІ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.11.2024, 01:15
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

ТОП-5 вкусностей, вызывающих онкологию
Оливковое масло - эликсир долголетия
Таблица содержания пуринов в некоторых продуктах
Что важно знать о капусте


КОРОП У КИСЛО-СОЛОДКІЙ ПІДЛИВІ


Обчищений короп нарізують порціонними кусками, кладуть у сотейник або каструлю, додають нарізану цибулю, моркву і петрушку, солять, заливають рибним бульйоном, звареним із плавців та голови коропа, або водою і тушкують до готовності. Окремо варять чищену картоплю.

Приготування підливи. Пшеничне борошно сіють, злегка підсмажують на маслі, розводять бульйоном, в якому тушкувався короп, додають злегка підсмажений на маслі томат, цитринову кислоту, розмішують, добре проварюють і відціджують. Потім у підливу кладуть перебрані і перемиті родзинки, доводять її до кипіння і заправляють цукром та вершковим маслом. Подаючи на стіл, короп і картоплю поливають кисло-солодкою підливою.

На 600 г коропа — 1/2 цибулини, по 1/2 кореня петрушки і моркви, 1/2 лаврового листка. Для підливи — 1ст. ложку пшеничного борошна, 2 ст. ложки родзинок, 1 ст. ложку Цукру, по 2 ст. ложки вершкового масла і томату-пюре, 0,5 г цитринової кислоти, 1,5 склянки бульйону. Для гарніру — 1кг картоплі.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: карп




Категория: Вторые блюда | Добавлено 30.09.2014
Просмотров: 556 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "КОРОП У КИСЛО-СОЛОДКІЙ ПІДЛИВІ"

КОРОП

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика