1 склянка кукурудзяного борошна короп сіль кмин 200 г бринзи 1 ст. л. вершкового масла
Просійте кукурудзяне борошно.
В підсолений окріп всипте борошно та, постійно помішуючи, варіть на помірному вогні 15 хвилин.
Ретельно вимісіть мамалигу дерев’яною ложкою, накрийте кришкою, поставте на слабкий вогонь та варіть 10 хвилин. Мамалига повинна впріти й почати відставати від стінок.
Натріть шматок риби сіллю та трохи розтертим у ступі кмином. Смажте на помірному вогні з обох боків. Після смаження зніміть шкірочку.
Викладіть мамалигу з каструлі на тарілку, змастіть зверху вершковим маслом та покладіть розім’яту виделкою бринзу. Похожие рецепты: