Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Короп з медом
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:37
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Закуски

Поиск

Что такое депрессия?
Сочетаемость продуктов
Рыба - содержит полезные жирные кислоты и вредные токсины. Где компромисс?
Парадокс ожирения: люди с избыточным весом живут дольше


Короп з медом


Обчищеного і промитого коропа нарізують на порціонні куски, кладуть в каструлю, заливають холодною водою, додають моркви, петрушки, ріпчастої цибулі, перцю горошком, солять і варять до готовності. Звареного коропа виймають з відвару і кладуть на блюдо, зверху на кожний кусок кладуть шматочок цитрини, яйця і листок зеленої петрушки.

Відвар, в якому варився короп, проціджують, уварюють до 2/з його початкової кількості і охолоджують. Охолоджений відвар проціджують крізь густу марлю або сито, змішують з розмоченим у воді желатином, доводять майже до кипіння, проціджують і охолоджують, а потім змішують з провареним разом з родзинками медом, охолоджують, заливають коропа і ставлять у холодне місце для загустіння.

На 500 г коропа — 50 г меду, 1 яйце, 10 г оцту, 50 г родзинок, 0,5 цибулини, 40 г моркви, 2 горошини чорного перцю, 20 г петрушки (кореня), 10 г желатину, 1 цитрину.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: карп




Категория: Закуски | Добавлено 19.10.2014
Просмотров: 669 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Короп з медом"

Короп

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика