Баклажани нарізують кружальцями, солять з обох боків, дають 1 годину полежати, потім промивають, обсушують, посипають меленим перцем, обкачують у борошні і смажать на маслі до світло-коричневого кольору. Яловичину дрібно січуть або пропускають через м'ясорубку, додають посіченої злегка обсмаженої цибулі, меленого перцю, солі і все змішують і обсмажують на маслі.
Промиті помідори злегка обсмажують, протирають крізь сито або друшляк і заправляють сіллю. В каструлю кладуть впереміж шар обсмажених баклажанів і шар яловичини (так 3—4 рази), а потім заливають протертими помідорами, накривають кришкою і тушкують 15— 20 хвилин на плиті або в духовці.
На 500 г яловичини — 1,2 кг баклажанів, 4 ст. ложки вершкового масла, 2 ст. ложки пшеничного борошна, 750 г свіжих помідорів, 2 цибулини, З горошини чорного перцю.