Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Меживо з баклажанів українське
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 15:44
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Закуски

Поиск

Люди, ведущие сидячий образ жизни, приближают свою смерть
Пивной живот образуется не от потребления пива
Наконец-то рассекречена диета представителей племени с самыми крепкими сердцами
Средиземноморская диета омолаживает мозг


Меживо з баклажанів українське


Баклажани промивають, нарізують кружальцями і солять. Потім посипають перцем, обсмажують з обох боків до рум'яного кольору і кладуть у каструлю впереміж з нарізаною і підсмаженою цибулею. Промиті помідори злегка обсмажують, протирають крізь сито або друшляк, розводять оцтом, додають цукру, солі, перцю, змішують, заливають баклажани приготовленою підливою і тушкують усе разом 12—15 хвилин. Подають на стіл у холодному вигляді.

На 500 г баклажанів — по 200 г помідорів і ріпчастої цибулі, 2 ,5 ст. ложки олії, 2 ст. ложки 3-процентного оцту, 1 ст. ложку цукру, на кінчику ножа меленого чорного перцю.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Меживо, баклажаны




Категория: Закуски | Добавлено 25.10.2014
Просмотров: 615 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Меживо з баклажанів українське"

Меживо

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика