Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ПОМІДОРИ, СМАЖЕНІ І ЗАПЕЧЕНІ В СМЕТАННІЙ ПІДЛИВІ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 23:38
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

О полезных свойствах авокадо
Дичь может попасть под запрет
Фреши и их польза для здоровья
Тест IQ наблюдательности для детей


ПОМІДОРИ, СМАЖЕНІ І ЗАПЕЧЕНІ В СМЕТАННІЙ ПІДЛИВІ


Відбирають тверді помідори, миють їх, нарізують кружальцями завтовшки 1 см, посипають сіллю, меленим перцем, обкачують у борошні і обсмажують. Обсмажені помідори кладуть у сотейник або глибоку сковорідку, змащену жиром, заливають сметанною підливою або сметаною, посипають сухарями, збризкують жиром і запікають в духовці. Сметанну підливу готують так само, як і для страви «Помідори з м'ясною начинкою».

На 1 кг помідорів — 3 ст. ложки вершкового масла, З ст. ложки пшеничного борошна, 1 ст. ложку сухарів, 3 горошини чорного перцю.

Для підливи — 2 склянки бульйону, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 ст. ложку вершкового масла, 3/4 склянки сметани.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: подлива




Категория: Вторые блюда | Добавлено 17.10.2014
Просмотров: 572 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ПОМІДОРИ, СМАЖЕНІ І ЗАПЕЧЕНІ В СМЕТАННІЙ ПІДЛИВІ"

ПОМІДОРИ,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика