Консервовану спаржу обережно викладають в каструлю разом з рідиною, прогрівають, відціджують, а потім заправляють розігрітим вершковим маслом. Заправлену маслом спаржу викладають на блюдо або на порціонну сковорідку, заливають молочною підливою, посипають сухарями, збризкують маслом і запікають в духовці.
Приготування молочної підливи. Борошно просівають, злегка підсмажують, розводять гарячим кип'яченим молоком при безперервному розмішуванні, добре підігрівають. Після цього масу протирають крізь сито, заправляють маслом і солять.
На одну банку консервованої спаржі (500 г) — 1 ст. ложку вершкового масла, І ст. ложку мелених сухарів. Для підливи — 1 склянку молока, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 ст. ложку вершкового масла.