400 г капусти 2 яйця 4 ст. л. борошна сіль 2 зубчики часнику
Капусту розберіть на суцвіття, ретельно промийте та роздивіться на гусінь. Закип’ятіть воду, добре посоліть. Покладіть капусту в окріп та варіть 6—8 хвилин. Капуста має бути трохи хрустка, можна перевірити готовність із боку твердої частини зубочисткою.
Викладіть шумівкою на тарілку та дайте охолонути.
Збийте яйця з сіллю.
Занурюйте капусту спочатку в яйця, потім обвалюйте в борошні та смажте на великій кількості олії зі всіх боків. Кожне суцвіття перегортайте окремо та обсмажуйте з 3—4 боків.
Готову капусту складіть до миски, зверху вичавіть часник, перемішайте. Похожие рецепты: