3 великих шматки корейки 5 цибулин 2 зубчики часнику 15 г смальцю 3 ч. л. меленої паприки чорний мелений перець сіль олія
Порційні шматки корейки трохи відбийте або потовчіть з обох боків. Притрусіть паприкою та чорним перцем та обсмажте на сильному вогні до золотистої скоринки на олії. Відкладіть.
Цибулю наріжте півкільцями та обсмажте на смальці на тій самій пательні. Додайте подрібнений ножем часник, прогрійте.
Поверх цибулі викладіть м’ясо, влийте 100 мл води, зменшіть вогонь та накрийте кришкою. Тушкуйте 7—10 хвилин з одного боку, потім перегорніть і готуйте ще стільки ж. Якщо потрібно, додайте води. Посоліть наприкінці.