1 баклажан 250 г м’якої бринзи 1 помідор зелень кропу та петрушки 1 зубчик часнику 1/3 ч. л. чорного меленого перцю 1 ст. л. олії сіль
Баклажан наріжте вздовж тоненькими скибочками. Посоліть і залишіть на 15 хвилин. Промокніть серветкою та обсмажте в невеликій кількості олії з обох боків.
Зелень дрібно наріжте. Бризу розімніть виделкою. Додайте половину зелені.
Помідор покладіть до окропу на 1 хвилину. Дістаньте та зніміть шкірочку, видаліть насіння та наріжте дрібними кубиками, змішайте з розчавленим часником, олією, сіллю, чорним перцем та рештою зелені.
На скибочки баклажана покладіть по 1 ст. л. бринзи, загорніть у рулети, щільно складайте до глибокого посуду, зверху покладіть підготовані помідори.