Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Мариновані фаршировані баклажани
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 08:19
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Ученые определили молодящие напитки
25 советов поведения мужчины в постели, которые могли бы дать девушки
Поход в супермаркет
Употребление снеков может привести к выпадению волос и другим неприятностям


Мариновані фаршировані баклажани


2,5 кг дрібних баклажанів, 200 г моркви, 200 г болгарського перцю, 100 г зелені (петрушка, кріп, селера), 50 г часнику, 30 мл олії

Для маринаду: 1 л води, 150 мл 9 %-ного оцту, 50 г солі, 1 лавровий листок, по 3—4 горошини чорного й духмяного перцю

У баклажанів зрізати плодоніжки, зробити поздовжній надріз. Опустити в підсолений окріп (20 г солі на 1 л води) і бланшувати 3—4 хв. Потім віджати під гнітом. Моркву й болгарський перець нарізати тонкою соломкою, тушкувати в олії до м’якості. Змішати з пропущеним через прес часником. Фарширувати баклажани цією сумішшю, укласти в стерилізовані банки, пересипаючи зеленню. Для маринаду скип’ятити воду зі спеціями й сіллю, влити оцет, зняти з вогню. Залити баклажани гарячим маринадом. Банки місткістю 1 л стерилізувати протягом 20 хв. Потім їх закрутити й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажаны




Категория: Заготовки | Добавлено 19.10.2017
Просмотров: 465 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Мариновані фаршировані баклажани"

Мариновані

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика