Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Консервовані баклажани з цибулею і зеленню
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 21:26
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

12 причин, почему вы толстеете, хотя едите немного
Пища и здоровье
Хот-доги не менее опасны, чем сигареты: врачи
Продолжительность приготовления мяса


Консервовані баклажани з цибулею і зеленню


1,5 кг баклажанів, 150 г зелені (селера, петрушка, кріп), 100 г цибулі, 40 г часнику

Для маринаду: 1,8 л води, 60 г солі, 200 мл 9 %-ного оцту, 2—3 лаврових листки, 3—4 горошини чорного перцю

У баклажанів видалити плодоніжку, бланшувати у підсоленому окропі 5 хв. Потім віджати під гнітом, щоб видалити гіркоту. Зелень і цибулю дрібно нарізати, додати пропущений через прес часник. У кожному баклажані зробити поздовжній надріз, вкласти усередину трохи начинки. Для маринаду довести до кипіння воду із сіллю та спеціями, влити оцет, зняти з вогню. Залити баклажани гарячим маринадом і поставити під гніт на 2—3 дні. Потім перекласти в стерилізовані банки. Рідину, у якій квасили баклажани, довести до кипіння й влити в банки. Стерилізувати банки місткістю 1 л протягом 15—20 хв. Потім їх закрутити й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажаны




Категория: Заготовки | Добавлено 16.10.2017
Просмотров: 431 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Консервовані баклажани з цибулею і зеленню"

Консервовані

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика