Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Соте з баклажанів консервоване
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:25
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Медики назвали полезные свойства вина
Пивной живот образуется не от потребления пива
Умные дети чаще вырастают алкоголиками
Витамины и нектар


Соте з баклажанів консервоване


1 кг баклажанів, 500 г помідорів, 350 г болгарського перцю, 300 г моркви, 100 мл олії, 30 г солі, 20 г цукру, часник і зелень петрушки до смаку

Баклажани ретельно вимити, нарізати кубиками, вимочити в підсоленій воді (20 г солі на 1 л води) протягом 20 хв. Потім віджати, щоб видалити гіркоту. Помідори й болгарський перець нарізати великими кубиками, моркву натерти. Викласти підготовлені овочі в сотейник, влити олію, тушкувати 30—40 хв на слабкому вогні. Додати часник, зелень, сіль, цукор, тушкувати ще 10 хв. Гарячу масу розкласти в стерилізовані банки, закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажаны




Категория: Заготовки | Добавлено 20.10.2017
Просмотров: 482 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Соте з баклажанів консервоване"

Соте

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика