Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Баклажани «Вогник»
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 31.05.2024, 04:26
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Лучший продукт для здоровья сердца
Срок хранения запасов
Аспартам: еще раз о пользе и вреде подсластителя
Ученые придумали, как одолеть рассеянный склероз


Баклажани «Вогник»


3 кг баклажанів, 1 кг червоного болгарського перцю, 150 г часнику, 50 г свіжого гострого перцю, 150 мл 9 %-ного оцту, 150 мл олії, 10 г солі

Баклажани ретельно вимити, нарізати кружальцями завтовшки 1 см, вимочити в підсоленій воді (20 г солі на 1 л води) протягом 20 хв. Потім віджати, обсушити, викласти на змащене деко, збризнути олією. Запікати в розігрітій до 200 °С духовій шафі 10 хв, перевернути й запікати ще 10 хв. Часник, болгарський і гострий перець пропустити через м’ясорубку або подрібнити у блендері. Додати оцет, сіль і решту олії. Викласти в стерилізовані банки шарами баклажани й перцеву суміш. Стерилізувати банки місткістю 0,5 л протягом 10—15 хв. Потім банки закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажаны




Категория: Заготовки | Добавлено 21.10.2017
Просмотров: 431 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Баклажани «Вогник»"

Баклажани

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика