2 кг баклажанів, 500 г болгарського перцю, 500 г моркви, 200 г цибулі, 50 г часнику, 150 мл олії, 100 мл 9 %-ного оцту, 25 г солі, 50 г цукру, 10 г спецій для корейської моркви
Баклажани нарізати соломкою, посипати сіллю, залишити на 20 хв, потім промити. Болгарський перець нарізати соломкою, цибулю — півкільцями, моркву натерти на тертці для корейських овочів. Змішати всі підготовлені овочі, додати пропущений через прес часник, сіль, цукор, оцет, перемішати. Спеції й олію прогріти кілька секунд на сковороді, влити до овочів, перемішати, залишити на 2 год, щоб виділився сік. Потім поставити на помірний вогонь і тушкувати 10 хв. Гарячий салат разом із маринадом, що утворився, розкласти в стерилізовані банки, накрити кришками. Стерилізувати банки місткістю 0,5 л протягом 25—30 хв. Потім банки закрутити, перевернути й укутати до остигання.