Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Баклажани з овочами по-корейськи
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 10:30
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Систематическое недосыпание увеличивает риск сердечных заболеваний у женщин
Следует не переборщить с шоколадом
Холестерин
Домашние средства для борьбы с болью в горле


Баклажани з овочами по-корейськи


2 кг баклажанів, 500 г болгарського перцю, 500 г моркви, 200 г цибулі, 50 г часнику, 150 мл олії, 100 мл 9 %-ного оцту, 25 г солі, 50 г цукру, 10 г спецій для корейської моркви

Баклажани нарізати соломкою, посипати сіллю, залишити на 20 хв, потім промити. Болгарський перець нарізати соломкою, цибулю — півкільцями, моркву натерти на тертці для корейських овочів. Змішати всі підготовлені овочі, додати пропущений через прес часник, сіль, цукор, оцет, перемішати. Спеції й олію прогріти кілька секунд на сковороді, влити до овочів, перемішати, залишити на 2 год, щоб виділився сік. Потім поставити на помірний вогонь і тушкувати 10 хв. Гарячий салат разом із маринадом, що утворився, розкласти в стерилізовані банки, накрити кришками. Стерилізувати банки місткістю 0,5 л протягом 25—30 хв. Потім банки закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажаны




Категория: Заготовки | Добавлено 21.10.2017
Просмотров: 408 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Баклажани з овочами по-корейськи"

Баклажани

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика