1 кг кабачків, 600—700 г баклажанів, 300 г помідорів, 200 г болгарського перцю, 100 г моркви, 100 г цибулі, 15 мл 9 %-ного оцту, олія для смаження, сіль і мелений чорний перець до смаку
Овочі очистити, нарізати дрібними кубиками. Баклажани посолити, залишити на 15 хв, потім віджати сік, що виділився. Підготовлені баклажани обсмажити в олії. Окремо обсмажити кабачки. В іншій сковороді обсмажити цибулю з морквою й болгарським перцем. Змішати всі обсмажені овочі, додати помідори, сіль, мелений перець, тушкувати під кришкою 15 хв. Влити оцет, перемішати й зняти з вогню. Гарячу ікру розкласти в стерилізовані банки, закрутити й укутати до остигання.