Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Ікра з кабачків і баклажанів
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:34
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Электрошок поможет вылечить морскую болезнь: исследование
Шокирующие выводы ученых относительно экологически-чистых овощей
Дети, подвергающиеся физическому насилию, в зрелом возрасте чаще других болеют раком
Диетолог рассказала о пользе винограда


Ікра з кабачків і баклажанів


1 кг кабачків, 600—700 г баклажанів, 300 г помідорів, 200 г болгарського перцю, 100 г моркви, 100 г цибулі, 15 мл 9 %-ного оцту, олія для смаження, сіль і мелений чорний перець до смаку

Овочі очистити, нарізати дрібними кубиками. Баклажани посолити, залишити на 15 хв, потім віджати сік, що виділився. Підготовлені баклажани обсмажити в олії. Окремо обсмажити кабачки. В іншій сковороді обсмажити цибулю з морквою й болгарським перцем. Змішати всі обсмажені овочі, додати помідори, сіль, мелений перець, тушкувати під кришкою 15 хв. Влити оцет, перемішати й зняти з вогню. Гарячу ікру розкласти в стерилізовані банки, закрутити й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: кабачки, баклажаны




Категория: Заготовки | Добавлено 18.11.2017
Просмотров: 457 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Ікра з кабачків і баклажанів"

Ікра

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика