Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Мариновані корнішони з корицею
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:53
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Шокирующие выводы ученых относительно экологически-чистых овощей
Пейте, дети, молоко - будете здоровы!
Таблица ПДК нитратов в овощах и фруктах
Какая еда возбуждает аппетит


Мариновані корнішони з корицею


1,6—1,8 кг корнішонів, 3—4 зубці часнику, 1 невеликий стручок гіркого перцю

Для маринаду: 1,2—1,4 л води, 120 мл 9 %-го оцту, 2 ст. л. цукру, 2 ст. л. солі, 6 лаврових листків, 15 бутонів гвоздики, 1 ч. л. молотої кориці, чорний і духмяний перець горошком до смаку

У корнішонів зрізати кінчики, замочити на 6 год. Потім покласти в стерилізовану банку місткістю 3 л, пересипаючи часником і нарізаним кільцями перцем. Залити окропом, залишити на 20 хв. Потім воду злити, закип’ятити і знову залити корнішони на 20 хв. Після цього воду злити, додати цукор, сіль, лавровий лист, гвоздику, корицю, перець горошком, довести до кипіння. Зняти з вогню, влити оцет. Корнішони залити приготовленим маринадом. Банку закатати й закутати, залишивши так до повного охолодження.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: огурцы




Категория: Заготовки | Добавлено 11.08.2019
Просмотров: 336 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Мариновані корнішони з корицею"

Мариновані

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика