Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Огірки консервовані
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:56
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Продукты, которые помогут в уходе за кожей
Как влюбить в себя мужчину
Электрошок поможет вылечить морскую болезнь: исследование
Таблица ПДК нитратов в овощах и фруктах


Огірки консервовані


600—800 г огірків, 2—3 зубці часнику, листя і корінь хрону, листя вишні, лавровий лист, зонтики кропу, невеликий шматочок гострого перцю

Для маринаду: 1 л води, 1 ст. л. солі, 1 ч. л. цукру, 1 ст. л. 9 %-го оцту

Огірки замочити в холодній воді на 6—8 год. На дно підготовлених банок місткістю 1 л покласти часник, листя і корінь хрону, листя вишні, лавровий лист, зонтики кропу, невеликий шматочок гострого перцю. Зверху викласти огірки. Для приготування маринаду у воду додати сіль, цукор, довести до кипіння. Зняти з вогню, влити оцет. Гарячим маринадом залити огірки доверху, щоб рідина трохи вихлюпнулась через краї банки. Банки одразу закатати стерилізованими кришками, перевернути догори дном, закутати, залишивши так до повного охолодження. Такі консерви потрібно обов’язково зберігати в холодильнику або іншому прохолодному місці.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: огурцы




Категория: Заготовки | Добавлено 20.08.2019
Просмотров: 334 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Огірки консервовані"

Огірки

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика