Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Мариновані огірки з яблучним оцтом і глицею
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 05:31
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Таблица калорийности дичи и птицы
Мясо провоцирует рак?
ТОП-5 вкусностей на костре
Шокирующие выводы ученых относительно экологически-чистых овощей


Мариновані огірки з яблучним оцтом і глицею


1,5—1,6 кг огірків, 5—6 молодих гілочок сосни (довжиною 5—7 см)

Для маринаду: 1 л води, 2 ст. л. солі, 1 ст. л. цукру, 3—4 ст. л. яблучного оцту

Огірки помити, зрізати кінчики. Огірки і глицю обдати окропом і одразу покласти в холодну воду. На дно банки місткістю 3 л викласти 3 соснові гілочки. Потім щільно укласти огірки, перешаровуючи їх рештою гілочок. Для приготування маринаду у воду додати сіль, цукор, довести до кипіння. Гарячим маринадом залити огірки, залишити на 15—20 хв. Потім рідину злити, знову довести до кипіння, зняти з вогню й додати яблучний оцет. Гарячий маринад влити в банку з огірками. Банку закатати, перевернути й закутати, залишивши так до повного охолодження.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: огурцы




Категория: Заготовки | Добавлено 20.08.2019
Просмотров: 336 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Мариновані огірки з яблучним оцтом і глицею"

Мариновані

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика