Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Огірки, мариновані з лимонною кислотою і горілкою
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 270


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:15
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Образ жизни мало влияет на ее продолжительность.
Жареные овощи вредны для зубов
Пейте кофе - предохраняйтесь от инсульта
Какие и сколько женщин отказываются от секса: исследования ученых


Огірки, мариновані з лимонною кислотою і горілкою


1,5—1,8 кг огірків, 2—4 зубці часнику, 2 зонтики кропу, листя і корінь хрону, по 5 листків вишні й чорної смородини, ½ стручка гострого перцю, 8 горошин чорного перцю

Для маринаду: 1,5 л води, 50 мл горілки, 1 ч. л. лимонної кислоти, 2 ст. л. солі, 2 ст. л. цукру

Огірки залити холодною водою, залишити на кілька годин. На дно підготовленої банки місткістю 3 л покласти часник, кріп, листя і корінь хрону, листя вишні й смородини, перець. Викласти огірки, залити окропом, залишити на 5 хв. Потім воду злити; процедуру повторити двічі. Для маринаду у воду додати сіль, цукор, довести до кипіння. Зняти з вогню, додати лимонну кислоту й горілку. Огірки залити гарячим маринадом. Банку закатати стерилізованою кришкою й закутати, залишивши так до повного охолодження.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: огурцы




Категория: Заготовки | Добавлено 20.08.2019
Просмотров: 336 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Огірки, мариновані з лимонною кислотою і горілкою"

Огірки,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика