Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Асорті з огірків
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 06:01
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Сауна: посетить и не умереть!
Эндометриоз - причина бесплодия
10 продуктов, снижающих аппетит
Соевая паста - универсальное средство от рака


Асорті з огірків
Асорті з огірків і помідорів

800 г огірків, 500 г помідорів, 1 морквина, 1 головка часнику, зонтик кропу, зелень петрушки, листя вишні й смородини, невеликий шматочок кореня хрону

Для маринаду: 1,2 л води, 2—3 ст. л. 9 %-го оцту, 2 ст. л. солі, 1 ст. л. цукру

Овочі помити. В огірків зрізати кінчики. Моркву почистити, нарізати тонкими кружальцями. На дно стерилізованої банки місткістю 3 л покласти листя вишні і смородини, корінь хрону, часник і кружальця моркви. Потім викласти огірки з помідорами, перешаровуючи їх кропом і петрушкою. Овочі залити окропом, залишити на 5—10 хв. Потім воду злити, закип’ятити і знову влити в банки; процедуру повторити ще раз. Злиту воду використати для приготування маринаду. Додати сіль, цукор, довести до кипіння. Зняти з вогню, влити оцет. Овочі залити гарячим маринадом. Банку закатати, перевернути й закутати до охолодження.

Асорті з огірків, помідорів і патисонів

800 г огірків, 700 г помідорів, 400 г патисонів, 5—6 зубців часнику, зонтик кропу, невеликий шматочок кореня хрону

Для маринаду: 1,2 л води, 3 ст. л. цукру, 2 ст. л. солі, 50 мл 9 %-го оцту, лавровий лист, 3—4 бутони гвоздики, по 4—5 горошин чорного і духмяного перцю

Овочі помити. В огірків зрізати кінчики, помідори наколоти, патисони крупно нарізати. На дно підготовленої банки місткістю 3 л покласти кріп, корінь хрону і часник. Викласти овочі, залити окропом, залишити на 10 хв. Потім воду злити; процедуру повторити ще двічі. Для маринаду у воду додати цукор, сіль, лавровий лист, гвоздику і перець, довести до кипіння. Зняти з вогню, влити оцет. Овочі залити гарячим маринадом. Банку закатати й закутати, залишивши так до повного охолодження.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: огурцы




Категория: Заготовки | Добавлено 20.08.2019
Просмотров: 338 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Асорті з огірків"

Асорті

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика