Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Огірки в гірчичній заливці
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:54
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Человек запрограммирован на лень: ученые
Диета против остеопороза
Лекарства для снижения холестерина провоцируют развитие диабета
Разгрузочные дни


Огірки в гірчичній заливці


4 кг огірків

Для заливки: 3 ст. л. рубаного часнику, 1 склянка олії, 1 склянка 9 %-го оцту, 1 склянка цукру, 3 ст. л. солі, 1 ст. л. сухої гірчиці, 2 ч. л. молотого чорного перцю

Огірки помити, розрізати на 6—8 частин. Посипати сіллю, перемішати, зачекати, поки пустять сік. Додати часник, олію, оцет, цукор, гірчицю, перець; перемішати, залишити на 2—3 год. Час від часу перемішувати. Потім викласти огірки в стерилізовані банки, залити отриманим розсолом. Банки простерилізувати (банки місткістю 0,5 л — 10—15 хв, місткістю 1 л — 20 хв), закатати й закутати до охолодження.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: огурцы




Категория: Заготовки | Добавлено 20.08.2019
Просмотров: 337 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Огірки в гірчичній заливці"

Огірки

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика