Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Напівфабрикат із баклажанів
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:45
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Как влюбить в себя мужчину
Жиры : Омега-3, Омега-6, Омега-9
Картошка поможет похудеть: ученые
Умные дети чаще вырастают алкоголиками


Напівфабрикат із баклажанів


2,8—3 кг баклажанів, 3 ст. л. 9 %-го оцту, сіль, чорний і дух­мяний перець горошком

Невеликі баклажани помити, відварити 5—7 хв у підсоленій воді з додаванням перцю. Готовність визначити у такий спосіб: якщо сірник легко входить у баклажан, він готовий. Викласти гарячі баклажани в стерилізовані банки місткістю 1 л, залити водою, у якій вони варилися, додати по 1 ст. л. оцту. Банки закатати й закутати до охолодження. Консервовані баклажани можна використовувати для приготування салатів та інших пісних страв.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажаны




Категория: Заготовки | Добавлено 24.08.2019
Просмотров: 328 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Напівфабрикат із баклажанів"

Напівфабрикат

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика