Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Баклажани по-корейськи
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:58
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Сауна: посетить и не умереть!
Продолжительность выпекания теста в зависимости от его вида
Много ли соли мы едим?
Что больше всего терпеть не могут разные знаки Зодиака


Баклажани по-корейськи
Баклажани по-корейськи

1 кг баклажанів, 5—6 зубців часнику, 400 мл води, 200 мл 9 %-го оцту, 200 мл олії, 1 ст. л. цукру, 2 ч. л. солі, духмяний і чорний перець горошком, гвоздика, мелений кардамон і гострий перець до смаку

Баклажани ретельно помити, нарізати брусочками, посолити й залишити на 30—40 хв. Потім промити, віджати, перекласти в сотейник або каструлю, влити воду, 150 мл оцту, додати перець горошком, гвоздику. Якщо рідини недостатньо, можна долити ще трохи води, щоб баклажани були повністю в неї занурені. На середньому вогні довести до кипіння, потім зняти з вогню, накрити кришкою, залишити на 10 хв. Баклажани відкинути на друшляк, дати рідині стекти. До гарячих баклажанів додати подрібнений часник, олію, цукор, сіль, мелений кардамон і гострий перець, решту оцту. Перемішати, щоб спеції рівномірно розподілилися. Потім розкласти в підготовлені банки, простерилізувати (банки місткістю 0,5 л — 10—15 хв, місткістю 1 л — 15—20 хв), закатати й закутати до охолодження.

Баклажани по-корейськи для зберігання в холодильнику

2 кг баклажанів, 3 л води, 6 ст. л. солі

Для соусу: 3 великі цибулини, 3 червоних болгарських перці, 1 пучок петрушки або селери, 5 зубців часнику, гострий перець до смаку, 150 мл олії, 100 мл 9 %-го оцту, 80—100 мл води, 2 ст. л. цукру

Баклажани розрізати на 4 частини, покласти в киплячу підсолену воду на 2—3 хв. Вийняти, остудити, нарізати кубиками. Для соусу подрібнити цибулю, перець нарізати соломкою, гострий перець нарізати півкільцями, зелень порубати, часник пропустити через прес. Змішати указані продукти, додати олію, оцет, воду і цукор. Змішати баклажани з отриманою масою, акуратно перемішати, розкласти в підготовлені банки. За добу баклажани будуть готові. Зберігати в прохолодному місці.

Баклажани по-корейськи з цибулею і морквою

1 кг баклажанів, 500 г моркви, 500 г цибулі, 1 головка часнику, 1 великий стручок гострого перцю, 80 мл олії, 80 мл 9 %-го оцту, 2 ст. л. цукру, 2,5 ч. л. солі, 1 ч. л. молотого чорного перцю

Баклажани нарізати невеликими шматочками, перець — соломкою, цибулю — півкільцями. Моркву натерти на тертці для корейської моркви. Усі овочі змішати в каструлі, залити олією. Нагріти на слабкому вогні й тушкувати 20 хв, помішуючи. Додати дрібно нарізаний гострий перець, часник, оцет, цукор, сіль і перець, тушкувати 2 хв. Гарячий салат розкласти в підготовлені банки, простерилізувати (банки місткістю 0,5 л — 20 хв, місткістю 1 л — 30 хв), закатати й закутати до охолодження.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажаны




Категория: Заготовки | Добавлено 04.10.2019
Просмотров: 335 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Баклажани по-корейськи"

Баклажани

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика