Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Баклажани з грузинськими прянощами
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 21:11
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Таблица калорийности дичи и птицы
Дети, которых кормят овсянкой, меньше подвержены риску заболеть астмой
Йогурт и кефир поднимают настроение
Умных людей характеризует молчание


Баклажани з грузинськими прянощами


1 кг невеликих баклажанів, 50 г часнику, 20 г чабру, 20 г базиліку, 20 г кінзи, 20 г кропу, ½ ст. л. солі

Для маринаду: 500 мл води, 300 мл винного оцту, 40 г зелені селери, ½ ст. л. солі

Баклажани очистити, пробланшувати 1—2 хв у киплячій підсоленій воді, відкинути на друшляк, дати воді стекти. У кожному баклажані зробити поздовжній надріз завглибшки 3—4 см. Часник почистити, пропустити через прес, розтерти з сіллю. Додати рубану зелень, ретельно перемішати. Наповнити сумішшю надрізи баклажанів, покласти в стерилізовані банки. Для маринаду воду довести до кипіння, додати селеру, сіль, кип’ятити 1 хв. Зняти з вогню, влити оцет. Баклажани залити маринадом. Банки закрити поліетиленовими кришками, зберігати в прохолодному місці.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажаны




Категория: Заготовки | Добавлено 04.10.2019
Просмотров: 336 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Баклажани з грузинськими прянощами"

Баклажани

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика