Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Зелень (кріп, петрушка, селера), консервована сухим засолом
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 17:02
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Цельнозерновой хлеб - панацея от сердечно-сосудистых заболеваний
Жирорастворимые витамины и их влияние на организм человека
Как невероятно легко остановить распространение рака в организме
Назван самый полезный тропический фрукт


Зелень (кріп, петрушка, селера), консервована сухим засолом


Зелень, консервовану сухим засолом (без стерилізації), використовують взимку для заправлення перших страв і здобрювання других.

Зелень оббирають від стеблин, видаляють пожовкле листя і гілочки, миють, два-три рази міняючи воду, потім укладають у друшляк або сітчастий лист і дають воді стекти.

На дерев'яній кухонній дошці, попередньо ошпареній, зелень дрібно січуть і в посуді (миска або емальована каструля) рівномірно пересипають сіллю, старанно перемішуючи. Сіль додають з розрахунку 250 г ка 1 кг зелені.

Підготовлену зелень щільно укладають у банки, накривають кришками, закатують (не стерилізують) і зберігають у прохолодному місці.

Для приготування 10 банок місткістю 0,5 л потрібно, г. зелені підготовленої— 4000, солі 1000. Процентне співвідношення окремих компонентів може бути прийнято залежно від особистого смаку.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: укроп, сельдерей, петрушка




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 566 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Зелень (кріп, петрушка, селера), консервована сухим засолом"

Зелень

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика