Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Огірки малосольні стерилізовані
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 07:25
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Холестерин
Что сулит год Тигра?
Продукты для повышения уровня здоровья
Как в соцсетях распознать людей с низкой самооценкой


Огірки малосольні стерилізовані


Після закінчення процесу квашення, коли огірки матимуть специфічний смак малосольних овочів, їх відділяють від розсолу і пряних рослин. Потім промивають у теплій воді (40—50 °С) і укладають у банки місткістю 0,5 л по 290—300 г. На дно банок укладають свіжий кріп, часник і перець стручковий гіркий, нарізаний кусочками в 2—3 см.

Відділений розсіл кип'ятять у емальованій каструлі протягом 5— 10 хв і фільтрують крізь 3—4 шари марлі або полотно. Чистим розсолом (70—80 °С) заливають огірки у банках.

Наповнені банки стерилізують при температурі 90 °С: банки місткістю 0,5 л—10—12 хв, місткістю 1 л—12—15 хв і 3-літрові бутлі — 15—20 хв.

Витрата продуктів для приготування 10 банок консервів місткістю 0,5 л г: огірки — 3000, кріп — 50, часник — 20 зубків, перець стручковий— 2 шт.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: огурцы




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 567 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Огірки малосольні стерилізовані"

Огірки

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика