Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
20.05.2024, 08:15 |
|
Поиск
Баклажани, нарізані кружальцями, в томатному соусі
Ці консерви готують так само, як і консерви «Соте з баклажанів», але без фаршу.
Для приготування соусу на 10 банок місткістю 0,5 л потрібні такі продукти, г: томатна маса — 2000; цукор — 130; сіль — 85; зелень — 50; цибуля обсмажена — 100; перець гіркий—10 горошин; перець запашний — 10 горошин.
Подрібнені цибулю і зелень додають у соус під час варіння.
У банку місткістю 0,5 л укладають 300 г обсмажених кружалець баклажанів і заливають 200—220 г соусу двома порціями.
Стерилізують консерви при температурі 100 °С. Тривалість стерилізації для банок місткістю 0,5 л — 90 і 1,0 л — 120 хв.
Витрата продуктів для приготування 10 банок консервів місткістю 0,5 л, г: баклажани — 500; цибуля — 200; зелень — 50; червоні томати — 2500; сіль — 85; цукор — 130; олія соняшникова — 400.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажаны
|
Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
|
Просмотров: 565
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Оставить комментарий по материалу: "Баклажани, нарізані кружальцями, в томатному соусі"
|
|