Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Ікра баклажанна домашня
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:26
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Ученые выяснили, кто сможет дожить до 80-ти лет
Таблица калорийности молока и молочных продуктов
Будущие успехи ребенка в школе могут быть предсказаны в первые минуты после рождения
Исследователи обнаружили в мозгу выключатель сна


Ікра баклажанна домашня


Потрібні продукти: баклажани, червоні томати, морква, цибуля, біле коріння, зелень, сіль, гіркий та запашний перець, олія соняшникова.

Баклажани миють і печуть у духовці до розм'якшення. Після цього плоди обчищають від шкірочки і подрібнюють на м'ясорубці. Моркву, біле коріння і цибулю миють, обчищають, нарізають смужками або пластинками і обсмажують в олії до розм'якшення і золотистого кольору. Обсмажені овочі пропускають через м'ясорубку і змішують з подрібненими баклажанами, зеленню, сіллю, протертою томатною масою і прянощами. Томатну масу готують з червоних стиглих томатів, які подрібнюють, проварюють, протирають крізь друшляк для видалення насіння і шкірочки і уварюють до половини початкового об'єму.

Готову ікру підігрівають до температури 65—70 °С і укладають у банки. Стерилізують консерви в банках місткістю 0,5 л при температурі 100 °С протягом 80 хв.

Для приготування 10 банок консервів місткістю 0,5 л потрібно, г: баклажанів печених — 4200; моркви обсмаженої — 350; білого коріння обсмаженого—100; цибулі обсмаженої—150; зелені —50; солі— 85; перцю чорного меленого — 10 горошин; перцю запашного—10 горошин; томатної маси увареної — 300; олії соняшникової — 500.

Витрата продуктів для приготування 10 банок консервів місткістю 0,5 л, г: баклажани свіжі — 4600; морква свіжа — 600; біле коріння (петрушка, пастернак, селера)—200; цибуля свіжа — 300; зелень — 50; сіль — 85; перець чорний — 10 горошин; перець запашний — 10 горошин; червоні томати для приготування томатної маси —500.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажаны




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 672 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Ікра баклажанна домашня"

Ікра

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика