2 яйця 100 г борошна 150 г молока 1 ч. л. цукру сіль чорний мелений перець 1,5 ст. л. вершкового масла 100 г води 500 г курячих потрухів 1 цибулина 100 г вершків жирністю 25 % олія
Яйця змішайте з цукром, сіллю, додайте борошно, влийте молоко, перемішайте, додайте воду та 1 ст. л. розтопленого, але не гарячого вершкового масла.
У сердець відріжте верхню частину з жиром та переріжте навпіл. Шлунки очистіть від плівки, обмийте та розріжте на 4 частини. Залийте холодною водою та варіть до м’якості.
Цибулину очистіть та дрібно наріжте. Обсмажте на олії до прозорості, додайте відварені серця та шлунки, потім печінку, смажте до напівготовності та влийте вершки.
Посоліть, поперчіть та зменшіть вогонь. Варіть, поки соус погустішає, наприкінці додайте 1/2 ст. л. вершкового масла.
Подавайте 2 ст. л. потрухів з 2—3 млинцями, складеними в 4 рази.