Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Гречана каша з печінкою кролика
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 270


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 09:47
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Японцы придумали... медведя от храпа (фото)
Дичь может попасть под запрет
Пивной живот образуется не от потребления пива
Как не заболеть гастритом и алкоголизмом?


Гречана каша з печінкою кролика


250 г гречаної крупи
2 цибулини
500 г кролячої печінки
50 г вершкового масла
олія
чорний мелений перець
сіль

Гречану крупу переберіть та промийте. Залийте холодною водою (на 250 г крупи — 500 мл води), доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімального та варіть 15 хвилин під кришкою. Зніміть з вогню, залишіть на 10 хвилин, після цього покладіть до каструлі половину вершкового масла та сіль.

Кролячу печінку швидко обсмажте на олії, додайте нарізану півкільцями цибулю, смажте до м’якості. Влийте 100 мл води та тушкуйте 5—7 хвилин на слабкому вогні, покладіть решту масла, сіль та перець, готуйте ще кілька хвилин, поки підливка не загустіє.

Подавайте печінку разом із кашею.

Добре смакує із солоним огірком.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: каша




Категория: Вторые блюда | Добавлено 19.09.2017
Просмотров: 583 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Гречана каша з печінкою кролика"

Гречана

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика