250 г гречаної крупи 2 цибулини 500 г кролячої печінки 50 г вершкового масла олія чорний мелений перець сіль
Гречану крупу переберіть та промийте. Залийте холодною водою (на 250 г крупи — 500 мл води), доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімального та варіть 15 хвилин під кришкою. Зніміть з вогню, залишіть на 10 хвилин, після цього покладіть до каструлі половину вершкового масла та сіль.
Кролячу печінку швидко обсмажте на олії, додайте нарізану півкільцями цибулю, смажте до м’якості. Влийте 100 мл води та тушкуйте 5—7 хвилин на слабкому вогні, покладіть решту масла, сіль та перець, готуйте ще кілька хвилин, поки підливка не загустіє.