Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Сметанник із вишнями
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 10:31
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Хот-доги не менее опасны, чем сигареты: врачи
Диетологи рассказали о пользе и вреде ржи
Людям с I группой крови советуют избегать травмирования
Мужчины умирают раньше женщин вовсе не из-за вредных привычек


Сметанник із вишнями


ПРОДУКТИ

Коржі

6 яєчних жовтків
250 г вершкового масла
18 г розпушувача
15 г ванільного цукру
1 ст. л. какао-порошку
100 г цукру
3 склянки пшеничного борошна

Білково-сметанкова пінка

6 яєчних білків
800 г сметани 15 % жирності
60 г порошку сметанкового пудингу
250 г консервованих вишень без кісточок
1 склянка цукру

ПРИГОТУВАННЯ

Коржі

У глибоку посудину всипати борошно, цукор, розпушувач, ванільний цукор, покласти накраяне холодне вершкове масло. Посікти це все ножем до дрібної крихти. Сюди ж улити жовтки й швидко замісити тісто.

Розділити його на 4 частини. До першої підмішати какао-порошок. Решту тіста з’єднати й ще раз вимісити. Кожну частину загорнути в харчову плівку й покласти в холодильник на 30 хвилин.

Форму розміром 28 × 35 см вистелити пергаментом. Із більшої частини тіста сформувати корж, виліпивши в ньому бортики. Наколоти його виделкою й випікати в попередньо нагрітій до 180 °C духовці 12—15 хвилин (корж має трішки підпектися. Вистудити. Зверху розкласти консервовані вишні.

Білково-сметанкова пінка

Білки збити до м’яких піків. Порціями, постійно збиваючи, всипати цукор. Зменшити оберти міксера до мінімуму і порціями ввести сухий порошок пудингу. Насамкінець за допомогою кухонної лопатки вмішати сметану.

Складаємо сметанник

Білково-сметанкову пінку викласти на вишні й розрівняти. Зверху натерти на крупній тертці охолоджене шоколадне тісто.

Випікати у попередньо розігрітій до 170 °C духовці приблизно 50 хвилин.

Вистудити сметанник у духовці при злегка відчинених дверцятах, а далі переставити в холодильник і залишити мінімум на 6 годин.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Сметанник, пляцки




Категория: Сладости | Добавлено 12.04.2018
Просмотров: 545 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Сметанник із вишнями"

Сметанник

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика