Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Пляцок «Фальшивий сирник»
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:13
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Зеленый чай или презерватив?
Продукты, которые помогут в уходе за кожей
Необходимое суточное потребление калорий
Гранат - залог успешных родов


Пляцок «Фальшивий сирник»


ПРОДУКТИ

Корж

6 яєчних жовтків
3 склянки борошна
0,5 склянки цукру
250 г вершкового масла
2 ч. л. розпушувача
20 г ванільного цукру

Сметанкова піна

6 білків
1 склянка цукру
2 пачки (80 г) порошку ванільного пудингу
1¼ л сметани 20 % жирності

ПРИГОТУВАННЯ

Корж

Холодне вершкове масло порізати на невеличкі шматочки. Всипати до нього борошно з розпушувачем. Посікти все ножем на дрібну крихту. Додати цукор, жовтки і ванільний цукор. Ретельно вимісити тісто. Розділити його на 4 частини. Загорнувши в харчову плівку, першу покласти в морозильну камеру на 30 хвилин. Решту тіста з’єднати назад і ще раз вимісити. Сформувати з нього кулю, загорнути в плівку й покласти в холодильник на той самий час, що й перше тісто.

Форму розміром 20 × 35 см із високими бортиками вистелити пергаментом. Тісто з холодильника натерти на крупній тертці й рівномірно розподілити, сформувавши при цьому бортики заввишки 2—3 см. Підпекти в попередньо розігрітій до 180 °C духовці (13—15 хвилин).

Сметанкова піна

Білки збити до м’яких піків. Порціями всипати цукор, збивати, доки він не розчиниться, а піки не стануть стійкими. Знизивши оберти міксера до мінімуму, вмішати в білки порошок пудингу. Насамкінець за допомогою кулінарної лопатки вмішати сметану.

Складаємо пляцок

На охолоджений підпечений корж викласти сметанкову піну. Зверху натерти на крупній тертці тісто з морозильної камери.

Випікати в попередньо нагрітій до 180 °C духовці до золотистого кольору (50—60 хвилин). Готову випічку охолодити в духовці, злегка привідкривши дверцята. Повністю вистуджений пляцок поставити в холодильник мінімум на 6 годин.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: пляцки




Категория: Сладости | Добавлено 12.04.2018
Просмотров: 601 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Пляцок «Фальшивий сирник»"

Пляцок

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика