Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Пляцок «Варшавський яблучник»
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:33
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Борьба с авитаминозом
Люди, ведущие сидячий образ жизни, приближают свою смерть
Исследователи рассказали, насколько полезны мандарины
Диетическая тарелка


Пляцок «Варшавський яблучник»

ПРОДУКТИ

Коржі

3 яєчних білки
7 яєчних жовтків
200 г вершкового масла
1,5 ч. л. розпушувача
1 ст. л. води
1 ст. л. какао-порошку
1,5 склянки борошна
1 склянка цукру

Кокосовий прошарок

4 яєчних білки
0,5 склянки цукру
150 г білої кокосової стружки

Крім того

1,5 кг кисло-солодких яблук
4 ст. л. цукру

ПРИГОТУВАННЯ

Спочатку приготуємо тісто. Для цього масло кімнатної температури збити до пухкої консистенції. Постійно збиваючи, в масу всипати цукор, за ним — по одному яйця. Борошно змішати з розпушувачем і за допомогою кулінарної лопатки вмішати в масляну масу. Білки збити до стійкої піни і вручну вмішати в тісто. Розділити його на дві рівні частини. До першої додати какао-порошок і 1 ст. л. води.

Роз’ємну форму (22 × 22 см) з високими бортиками вистелити пергаментом. Розмастити шоколадне тісто за допомогою ложки, кулінарної лопатки чи шпателя.

Пляцок «Варшавський яблучник».

Яблука обібрати, видалити серцевину. Натерти на крупній тертці. Руками відтиснути сік. Яблучну масу змішати з цукром і розмістити на кокосовий шар. Зверху викласти другу частину тіста так, щоб уся поверхня яблук була рівномірно вкрита тістом.

Духовку попередньо розігріти до 180 °C. Після 20 хвилин випікання прикрити форму фольгою (щоб пляцок не надто рум’янився). По готовності залишити випічку у вимкнутій духовці на 15 хвилин, а потім перекласти на стіл і дати вистигнути протягом 2—3 годин. Перед подачею нарізати пляцок на невеличкі шматочки.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: пляцки




Категория: Сладости | Добавлено 07.04.2018
Просмотров: 534 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Пляцок «Варшавський яблучник»"

Пляцок

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика