Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Кисілі
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 02:26
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Ученые приоткрыли тайну рациона питания долгожителей
Таблица калорийности молока и молочных продуктов
Диета по микрофлоре поможет следить за весом
Продолжительность выпекания теста в зависимости от его вида


Кисілі
КИСІЛЬ МОЛОЧНИЙ

Молоко кип'ятять, додають цукор, ванільний порошок і розведене у холодному молоці картопляне борошно. При вливанні картопляного крохмалю молоко треба безперервно мішати, щоб не заварились галушки. Масу доводять до кипіння, викладають на блюдо, згладжують ложкою і ставлять у холодне місце для остигання. До киселю можна подавати варення.

На 5 склянок молока — 0,5 склянки картопляного борошна, 1 ванільний порошок, 1 склянку цукру.

КИСІЛЬ МОЛОЧНИЙ НА ЖОВТКАХ

Жовтки розтирають з цукром, розводять борошно з невеликою кількістю молока і збивають його разом з жовтками. Приготовлене для киселю молоко кип'ятять і, коли закипить, вливають у нього, швидко мішаючи, приготовлені жовтки, не доводячи до повторного кипіння. При повільному помішуванні жовтки можуть заваритися. Далі молоко знімають з плити і в той же час додають в нього, швидко помішуючи, збиті в піну білки. Потім кисіль виливають на блюдо і ставлять у холодне місце. Подають на стіл з варенням. На 5 скгіянок молока — 4 яйця, 1 склянку цукру і ванільний порошок, 1,5 ст. ложки пшеничного борошна.

КИСЕЛИЦЯ

Свіжі сливи або сушений чорнослив перебирають, промивають, заливають водою, добре розварюють, протирають крізь сито. Протерті сливи змішують з відваром, в якому варились ягоди, доводять до кипіння, всипають злегка підсмажене кукурудзяне борошно або манні крупи, цукор і варять до готовності. Киселицю подають гарячою.

На 500 г свіжих слив або на 200 г сушеного чорносливу 3 ст. ложки кукурудзяного борошна або манних крупів, склянки цукру. 5 склянок води.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: кисель




Категория: Сладости | Добавлено 27.10.2014
Просмотров: 557 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Кисілі"

Кисілі"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика