Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Компот з персиків
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 272


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 13:02
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Алкоголь попадает в мозг через 6 минут после употребления
Отказ от завтрака смертельно опасен: ученые
О пользе киви
Мужчина и женщина: в чем различие?


Компот з персиків


Персики, як і абрикоси, консервують цілими плодами або половинками. Для приготування компоту слід відбирати стиглі, але тверді плоди, щоб їх можна було обчистити від шкірочки, яка дуже груба і надає компоту гіркого смаку. Шкірочку видаляють так: відсортовані й помиті плоди укладають у друшляк і занурюють у киплячу воду на кілька хвилин, а потім у холодну. Після такої обробки шкірочка плодів легко знімається, особливо з половинок.

Обчищені персики укладають у підготовлені банки. Половинки укладають обрізаною поверхнею вниз. Наповнені банки заливають гарячим сиропом 25—30 %-ної концентрації, накривають підготовленими кришками і стерилізують у киплячій воді: банки місткістю 0,5 л—10 хв, 1,0 л—20 хв і 3,0 л —40 хв. Після стерилізації банки негайно закатують і охолоджують.

У банку укладають приблизно таку кількість персиків: місткістю 0,5 л—300 г, половинками—350 г; 1,0 л — 600 г, половинками — 700 г 3,0 л—1800 г, половинками —2100 г.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: персик




Категория: Сладости | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 544 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Компот з персиків"

Компот

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика