Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Консервовані огірки з патисонами
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 23.11.2024, 00:55
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

О полезных свойствах авокадо
Вместо таблеток - бананы: какие проблемы можно решить с помощью бананов
Ученые запретили женщинам, желающим зачать ребенка, есть эти продукты
Ученые выяснили новейший метод борьбы с избыточным весом


Консервовані огірки з патисонами

1 кг огірків, 500 г патисонів, 20 г часнику, 10 г свіжого гострого перцю, по 2—3 гілочки петрушки, селери, кропу, листки чорної смородини й вишні

Для розсолу: 1 л води, 60 г солі

Патисони розрізати на 4 частини. Огірки й патисони укласти в банки, перекладаючи зубцями часнику, кільцями гострого перцю, листками й зеленню, залити розсолом, що кипить. Залишити за кімнатної температури на 3—4 дні. У цей час розсіл може виливатися з банок, тому Ікраще поставити їх на тацю. Потім злити розсіл в окрему ємність. У банки влити окріп, залишити на 15 хв, воду злити. Процедуру повторити. Розсіл профільтрувати й довести до кипіння. Залити овочі розсолом. Банки закрутити й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: огурцы на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 17.10.2017
Просмотров: 471 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Консервовані огірки з патисонами"

Консервовані

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика