Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Мариновані патисони з пряною зеленню
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 21:36
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

ТОП-5 вкусностей, вызывающих онкологию
Жареный бекон - лучшее лекарство от похмелья
Эликсир долголетия - уже не миф
Много ли соли мы едим?


Мариновані патисони з пряною зеленню


1,2—1,5 кг дрібних патисонів, 50 г зелені кропу, селери, петрушки, листки хрону, 10 г часнику, 5 г свіжого гострого перцю

Для маринаду: 1 л води, 50 г солі, 50 г цукру, 80 мл 9 %-ного оцту, чорний і духмяний перець горошком, кориця, гвоздика

Молоді патисони розрізати на 4 частини, дрібні залишити цілими, видалити плодоніжки. Бланшувати патисони в окропі 3—4 хв. На дно підготовлених банок покласти зелень, листки хрону, часник і нарізаний кільцями гострий перець. Зверху викласти патисони. Для маринаду довести до кипіння воду зі спеціями, сіллю й цукром, влити оцет і зняти з вогню. Залити патисони гарячим маринадом. Стерилізувати банки місткістю 1 л протягом 15 хв. Потім банки закрутити, перевернути й залишити до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: патиссоны




Категория: Заготовки | Добавлено 18.10.2017
Просмотров: 471 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Мариновані патисони з пряною зеленню"

Мариновані

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика