Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Варення із зелених волоських горіхів
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 29.11.2024, 11:13
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Определение нормального веса человека
Балластные вещества
Избегайте сложных диет
Употребление пищи белкового происхождения может привести к гормональным расстройствам


Варення із зелених волоських горіхів


1 кг зелених волоських горіхів, 300 мл води, 500 г цукру, ванілін, гвоздика

Кожен горіх проколоти виделкою в декількох місцях і вставити по 1 бутону гвоздики. Залити горіхи холодною водою, залишити на 10 днів, міняти воду 2 рази на день. На 10-й день горіхи довести до кипіння й варити протягом 15 хв, після чого знову витримати їх у холодній воді протягом доби, потім злити воду й обсушити. З води й цукру зварити сироп, додати ванілін. Залити горіхи доведеним до кипіння сиропом, залишити на добу. Потім сироп злити, уварити до густоти. Залити горіхи, залишити на добу. Потім проварити горіхи в сиропі 10 хв. Готове варення розкласти в підготовлені банки й закрити пергаментним папером. Зберігати в прохолодному місці.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: орехи




Категория: Заготовки | Добавлено 28.10.2017
Просмотров: 480 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Варення із зелених волоських горіхів"

Варення

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика