Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Ікра бурякова на зиму
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 07:31
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Ученые узнали, что нужно есть на первом свидании, чтобы продолжить отношения
13 советов для задержки старения
Стало известно, сколько нужно работать на работе, чтобы не умереть рано
Что сулит год Тигра?


Ікра бурякова на зиму
Ікра бурякова

2 кг буряку, 700 г моркви, 700 г цибулі, 1 стручок гострого перцю, 300 мл олії, 1 ст. л. солі, 1 ч. л. лимонної кислоти, цукор і спеції до смаку

Буряк відварити до напівготовності, остудити під холодною водою. Усі овочі почистити, пропустити через м’ясорубку. Масу викласти в каструлю з розігрітою олією, тушкувати на середньому вогні 30 хв. Додати сіль, цукор і тушкувати 15—20 хв. Наприкінці приготування додати лимонну кислоту. Гарячу ікру розкласти в стерилізовані банки, закатати й закутати до охолодження.

Ікра бурякова гостра

3 кг буряку, 2 кг моркви, 1 кг болгарського перцю, 3 стручки гострого перцю, 500 г цибулі, 3—4 головки часнику, 1 склянка води, 150 мл олії, 3 ст. л. солі, 1 ст. л. цукру

Буряк і моркву почистити, натерти на тертці. Болгарський і гострий перець, цибулю, часник пропустити через м’ясорубку. Усі овочі викласти в каструлю, додати воду, олію, сіль, цукор і варити до готовності. Наприкінці приготування влити оцет. Гарячу ікру розкласти в стерилізовані банки, закатати й закутати до охолодження.

Ікра бурякова з помідорами

4 кг буряку, 3 кг помідорів, 500 г болгарського перцю, 500 г цибулі, 200 г часнику, 2 пучки зелені, 500 мл олії, 200 мл оцту, 5—7 ст. л. цукру, сіль до смаку

Буряк натерти на тертці або подрібнити в комбайні. Помідори пропустити через м’ясорубку. Болгарський перець, цибулю, часник і зелень дрібно нарізати. Усі овочі викласти в каструлю, додати олію, цукор, сіль, варити 1 год. Влити оцет, варити 15 хв. Гарячу ікру розкласти в стерилізовані банки, закатати й закутати до охолодження.

Ікра бурякова із болгарським перцем

2 кг буряку, 500 г моркви, 3—4 болгарських перці, 500 г цибулі, 1 склянка томатного соусу, 300—400 мл олії, сіль, цукор і спеції до смаку

Буряк відварити, почистити, натерти на великій тертці або пропустити через м’ясорубку. Моркву натерти на тертці, перець і цибулю дрібно нашаткувати. Усі овочі викласти в каструлю, додати олію, тушкувати 20 хв. Додати сіль, цукор, тушкувати ще 10 хв. Потім влити томатний соус, покласти спеції до смаку, тушкувати 15 хв. Гарячу ікру розкласти в стерилізовані банки, закатати й закутати до охолодження.

Ікра бурякова з яблуками

500 г буряку, 500 г баклажанів, 500 г яблук, 150 мл олії, 3 ст. л. цукру, 1 ст. л. солі

Буряк почистити, натерти на великій тертці. Баклажани і яблука почистити, дрібно нарізати. Підготовлені продукти викласти в каструлю, додати цукор, сіль, перемішати, залишити на 1 год. Влити олію, поставити на слабкий вогонь, довести до кипіння і варити під кришкою 30 хв. Потім готувати без кришки ще 10 хв, постійно помішуючи. Гарячу ікру розкласти в стерилізовані банки, закатати й закутати до охолодження.

Ікра бурякова з яблуками

2 кг буряку, 700 г яблук, 700 г цибулі, 1 стручок гострого перцю, 300 мл олії, 1 ст. л. солі, 1 ст. л. цукру, 1 ч. л. лимонної кислоти

Буряк відварити до напівготовності, остудити під холодною водою, почистити. Яблука, цибулю і гострий перець почистити. Усі овочі пропустити через м’ясорубку. Масу викласти в каструлю з розігрітою олією, тушкувати 20—30 хв. Додати сіль, цукор, тушкувати ще 15—20 хв. Наприкінці приготування всипати лимонну кислоту, ретельно перемішати. Гарячу ікру розкласти в стерилізовані банки, закатати й закутати до охолодження.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: икра, свекла




Категория: Заготовки | Добавлено 01.09.2019
Просмотров: 373 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Ікра бурякова на зиму"

Ікра

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика