Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ЖИТНІЙ ХЛІБ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 270


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 04:15
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Несладкие мучные блюда

Поиск

Цельнозерновой хлеб - панацея от сердечно-сосудистых заболеваний
Диета: Скульптор груди
Сколько времени переваривается пища в желудке? Зачем это важно знать?
Фертильность современных мужчин значительно ниже фертильности их собратьев, живших несколько десятилетий назад


ЖИТНІЙ ХЛІБ
ЖИТНІЙ ХЛІБ

Запарити водою жменю житнього борошна так, щоб опара була густа. Коли простигне, додати 1 склянку дріжджів, старанно вимісити. Через 5 годин підлити теплої води стільки, щоб тісто було, як сметана, перемішати старанно і залишити на 7—8 годин. Потім всипати борошна, 1 ст. ложку солі, замісити, коли підійде, виліпити на дошці буханці, полити їх гарячою водою і поставити в гарячу піч.

ХЛІБ ЖИТНІЙ ПИТЛЬОВАНИЙ

В 1 склянці сироватки розвести 4 ст. ложки дріжджів. Розчинити 2 склянками сироватки 1,5кг борошна, влити дріжджі. Через 1 годину, коли тісто підійде, всипати ще 1,5 кг борошна, 1 склянку сироватки, 1 ст. ложку солі (як хто любить — 1 ст. ложку кмину), старанно замісити і, коли зійде, виробити буханці, покласти їх на посипану борошном дошку і так лишити на деякий час, щоб хліб ще піднявся. В цей час змочити буханці кілька разів водою. Коли підійдуть, поставити у гарячу піч.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: хлеб




Категория: Несладкие мучные блюда | Добавлено 02.10.2014
Просмотров: 626 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ЖИТНІЙ ХЛІБ"

ЖИТНІЙ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика