Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
25.11.2024, 08:08 |
|
Поиск
КАБАЧКИ, СМАЖЕНІ В ТІСТІ
Підготовлені кабачки нарізують і відварюють; а потім занурюють у рідке тісто, обсмажують і ставлять в духовку досмажуватись.
При подачі на стіл кабачки поливають сметаною.
Приготування тіста.
До просіяного борошна додають частину молока, жовтки, сіль, змішують, розводять молоком до консистенції густої сметани і додають збиті білки.
На І кг кабачків — З ст. ложки вершкового масла, 1 склянку пшеничного борошна. 3/4 склянки молока, 2 яйця.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: кабачки
|
Категория: Вторые блюда | Добавлено 11.10.2014
|
Просмотров: 579
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Оставить комментарий по материалу: "КАБАЧКИ, СМАЖЕНІ В ТІСТІ"
|
|