Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. КАБАЧКИ, НАЧИНЕНІ М'ЯСОМ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 13:28
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Чрезмерное употребление колы опасно
Жара: как выжить?
Блондинки агрессивнее брюнеток
9 причин отказа мужчины от секса


КАБАЧКИ, НАЧИНЕНІ М'ЯСОМ


Молоді кабачки (не більше 7—8 см у діаметрі) розрізують упоперек на куски завдовжки 5 см, ложкою виймають м'якуш з насінням, варять в підсоленій воді до півготовності, а потім наповнюють начинкою, приготовленою з сирого м'яса, вареного рису, злегка обсмаженої цибулі і солі.

Зверху кабачки присипають тертим сиром або сухарями, збризкують маслом і запікають у духовці. Подаючи на стіл, кабачки поливають підливою. Приготування підливи. Злегка підсмажене борошно розводять м'ясним бульйоном, кладуть сметану, злегка підсмажений томат і лавровий лист, розмішують, доводять до кипіння і проціджують.

На 500 г яловичини — 700 г кабачків, 2 ст. ложки рису, І цибулину, 0,5 ст. ложки натертого сиру або сухарів, 2 ст. ложки вершкового масла.

Для підливи — по 1 ст. ложці вершкового масла і пшеничного борошна, 1,5 ст. ложки сметани, 1 ст. ложку томату-пюре, 1,5 склянки м'ясного бульйону.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: кабачки




Категория: Вторые блюда | Добавлено 10.11.2014
Просмотров: 580 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "КАБАЧКИ, НАЧИНЕНІ М'ЯСОМ"

КАБАЧКИ,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика