Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Гуска, качка фаршировані
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 244


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.11.2024, 01:21
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Грейпфрут вместо аспирина
Питание весной
Пейте кофе - предохраняйтесь от инсульта
Балластные вещества


Гуска, качка фаршировані


Гуска — 261 або качка — 246, маргарин столовий — 5, картопля — 207, або чорнослив — 133, або яблука — 250, цукор — 5, маса фаршу — 150, маса смаженого виробу — 250, масло вершкове — 7. Вихід — 257.

Оброблену тушку гуски або качки зафарширувати картоплею або чорносливом, або яблуками і смажити у жаровій шафі 45—60 хв. Для начинки беруть бульби картоплі середнього розміру або обточують їх і злегка підсмажують. Яблука обчистити від шкірки, видалити насіннєве гніздо, нарізати часточками і посипати цукром. Попередньо замочений чорнослив з видаленою кісточкою посипати цукром.

Перед подаванням фаршировану птицю розрубати на порції, покласти на блюдо разом з начинкою і полити соком, що виділився під час смаження, І розтопленим вершковим маслом.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: гусь




Категория: Вторые блюда | Добавлено 02.09.2015
Просмотров: 1307 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Гуска, качка фаршировані"

Гуска,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика